[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Aloita vuosi 2019 fiksusti - treenaa maltilla ja vältä ylikuormitus !

 

Onko haasteenasi ollut liikunnan kausiluontoisuus? Vuoden alussa puhkut intoa, mutta kuukausien kuluessa into laskee ja liikkeelle lähtö muuttuu haastavammaksi? Et paini yksin tämän ongelman kanssa. Kunnon Startti-valmennus antaa sinulle eväät lähteä liikkelle fiksusti ja kroppaa kunnioittaen. Treenaat maltillisesti ja vältät ylikuormituksen, samalla kun liikkuvuutesi ja kuntosi paranevat!

 

Valmennus sopii sinulle, jos...

- sinulla on ollut taukoa liikunnasta
- haluat aloittaa liikkumaan fiksusti, ilman jatkuvaa salilla/lenkkipolulla asumista
- et usko pikakuureihin / olet valmis muuttamaan asioita maltilla

 

Valmennus ei sovi sinulle, jos...

- uskot enemmän olevan parempi
- haluat tuloksia sormia napsauttamalla

 

Valmennuksesta saat itsellesi

- kesto 2 kk
- huoltavan treeniohjelman
- lihaskuntoa parantavan treeniohjelman joko salille tai kotiin
- ravintovinkit, joiden avulla pysyvien muutosten tekeminen on helppoa
- 3 ohjattua valmennustapaamista (60 min/kerta)
- jatkuvan sähköpostituen


Huoltavassa ohjelmassa on huomioitu niin liikkuvuus kuin tukilihakset, minkä ansiosta pystyt ohjelman avulla huoltamaan kehoasi erillisenä treeninä kuin myös valmistelemaan kehosi tulevaa treeniä varten.

Lihaskuntoa parantavassa ohjelmassa on huomioitu sinun yksilölliset tarpeet sekä mahdolliset haasteet. Liikkeet pidetään yksinkertaisina, mutta niistä muodostuu tehokas treeni, joka vahvistaa sinua voimaharjoittelussa sekä auttaa pärjäämään arkiaskareissa paremmin.

Valmennuksen aikana saat ohjeistuksen, kuinka liikunta kannattaa sovittaa nykyiseen aikatauluusi, jotta saat treeneistä parhaimman hyödyn sekä pääset palautumaan riittävästi etkä ajaudu ylirasitukseen liiallisen kuormituksen takia. Fiksusti suunniteltu viikko-ohjelma mahdollistaa ajankäytön myös muuhunkin sinulle tärkeisiin asioihin kuten läheisten kanssa yhdessäoloon.

Ravintopuolen "viikkotehtävät" antavat sinulle mahdollisuuden lähteä muokkaamaan ruokavaliotasi kohti tasapainoisempaa ja ravitsevampaa kokonaisuutta. Vältät myös liian suurten kertamuutosten aiheuttaman stressin ja moninkertaista mahdollisuuden tehdä oikeasti pysyviä muutoksia, jotka kantavat sinua myös valmennuksen jälkeenkin.

 

Hinta 255 euroa (kokonaisarvo 440 e).
Tarjous voimassa 28.2.2019 asti.